Όροι Χρήσης και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα της Εταιρείας Witty

H Witty σέβεται την ιδιωτικότητά σας

Η προστασία της ιδιωτικότητάς σας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ένα σημαντικό ζήτημα, στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας γίνεται εμπιστευτικά και αποκλειστικά σύμφωνα με τις εφαρμοστέες νομικές διατάξεις.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριών είναι μέρος της πολιτικής της Εταιρείας και των πληροφοριών.

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Η Witty είναι ο υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι τα ακόλουθα: Witty Advertising Ideas, Aγίου Νεκταρίου 58, Γλυφάδα, Αττικής, Τ.Κ.: 16562

 

Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας συλλέγονται τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: Διευθύνσεις ΙP, ιστοσελίδα από την οποία μας επισκέπτεστε (refferer), προβαλλόμενες σελίδες, κατεβασμένα αρχεία (downloads), προβαλλόμενα βίντεο/αναπαραγόμενα μουσικά κομμάτια, κλικαρισμένοι ξεχωριστοί σύνδεσμοι (links), αναζήτηση λέξεων ή αναζήτηση φράσεων (site search), διάρκεια επίσκεψης, χρησιμοποιούμενος πλοηγός (browser) κ.α. Εάν η επίσκεψη είναι αποτέλεσμα online διαφήμισης, όπως banners (πανό), διαφημίσεις βίντεο, μηχανή αναζήτησης διαφήμισης, κτλ., έχουμε επίσης καταχωρήσει το banner, Adword κ.τ.λ., το οποίο παρακίνησε την επίσκεψη της ιστοσελίδας της Witty.

Τα ανωτέρω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα αποθηκεύονται και τυγχάνουν επεξεργασίας από τους παρόχους υπηρεσιών που έχουν οριστεί από την Witty μόνο στην περίπτωση που έχετε χορηγήσει τη ρητή συγκατάθεσή σας προς τούτο για συγκεκριμένο κάθε φορά σκοπό.

Οι γνώσεις που αποκτούμε μας επιτρέπουν την περαιτέρω βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας και την προσαρμογή τους ακόμα καλύτερα στις ανάγκες των επισκεπτών μας.

 

Χρήση των cookies

1) Cookies της Witty

Η Witty χρησιμοποιεί cookies και ενεργά στοιχεία (Java Script) από δικαιολογημένο συμφέρον, προκειμένου να παρακολουθεί τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να προσαρμόζει ιδανικά το σχεδιασμό της ιστοσελίδας.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο. Για τη χρήση των cookies, παρέχετε τη συγκατάθεσή μέσω του αναδυόμενου παραθύρου που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας κατά την επίσκεψή σας την πρώτη φορά. Αν θέλετε, μπορείτε να διαγράψετε τα cookies οποιαδήποτε στιγμή ανακαλώντας τη συγκατάθεσή σας επιλέγοντας το πεδίο «Ρυθμίσεις cookies» / «Ρυθμίσεις απορρήτου». Ωστόσο, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες λειτουργίες να μην είναι διαθέσιμες. Για πληροφορίες σχετικές με τη διαγραφή των cookies, συμβουλευτείτε τη λειτουργία Βοήθειας του πλοηγού (browser) σας.

H Witty καθιστά δυνατό τον έλεγχο της χρήσης των cookies . Για να το κάνετε κάντε κλικ στο σύνδεσμο (link) «Ρυθμίσεις cookies» στο υποσέλιδο. Ο σύνδεσμος (link) «Ρυθμίσεις cookies» σας δίνει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies. Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε, ποια cookies θέλετε να χρησιμοποιήσετε εκεί.

Ήδη από το στάδιο 1 (απαραίτητο) και το στάδιο 2 (άνεση), οι ανώνυμες μετρήσεις πρόσβασης εκτελούνται, αυτό που είναι γνωστό ως συνεδρία cookies.

Στο στάδιο 3 (στατιστική), ένα cookie αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας το πολύ για 12μ μηνες.

2) Cookies τρίτων

Η ιστοσελίδα της Witty ενσωματώνει περιεχόμενα και υπηρεσίες από άλλους παρόχους (π.χ. You Tube, Facebook, Twitter).

Λάβετε παρακαλώ υπόψη, ότι η επιλογή που προβλέπεται από τη Witty, για τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων των χρησιμοποιημένων cookies, δεν έχει καμία επίπτωση στα cookies και στα ενεργά στοιχεία από άλλους παρόχους (π.χ. You Tube, Facebook, Twitter).

Ανατρέξτε παρακαλώ στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων παρόχων για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

1) Facebook

Η ιστοσελίδα της Witty χρησιμοποιούν πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης («Plugins») από το κοινωνικό δίκτυο Facebook.com, το οποίο λειτουργεί από το Facebook Inc.,Palo Alto, CA, USA. («Facebook»). Τα πρόσθετα (plugins) προσδιορίζονται με το λογότυπο του Facebook, ή το επίθεμα «Facebook», «Like» ή «Share».

Εάν επισκεφθείτε μια σελίδα του ιστοχώρου μας, η οποία περιλαμβάνει τέτοια πρόσθετα (plugins) αυτά είναι αρχικά απενεργοποιημένα. Τα πρόσθετα (plugins) δεν είναι ενεργοποιημένα, μέχρι να κάνετε κλικ στο πλήκτρο που προσφέρεται. Με την ενεργοποίηση των πρόσθετων (plugins), αποκτάται σύνδεση στο Facebook και δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για τη μετάδοση των δεδομένων στο Facebook. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook. Εάν πατήσετε το αντίστοιχο πλήκτρο, οι αντίστοιχες πληροφορίες μεταφέρονται απευθείας στο Facebook από τον πλοηγό (browser) σας και αποθηκεύονται εκεί.

Για πληροφορίες σχετικά με το εύρος και το σκοπό των δεδομένων, την περαιτέρω και χρήση δεδομένων από το Facebook και τα δικαιώματά σας και τις ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε για τη προστασία της ιδιωτικότητά σας, ανατρέξτε παρακαλώ στη Σημείωση Προστασίας Δεδομένων του Facebook.

Εάν δεν επιθυμείτε, να συλλέξει το Facebook δεδομένα σχετικά με το άτομό σας μέσω της ισοσελίδας μας, πρέπει να αποσυvδεθείτε από το Facebook προτού πισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

2) Twitter

Οι ιστοσελίδες της Witty χρησιμοποιούν πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης («Plugins») από το κοινωνικό δίκτυο Twitter, το οποίο λειτουργεί από το Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Fransisco, CA 94103, USA («Twitter»). Τα πρόσθετα (plugins) προσδιορίζονται με το λογότυπο του Twitter ή το επίθεμα («Tweet»).

Εάν επισκεφθείτε μια σελίδα του ιστοχώρου μας, η οποία περιλαμβάνει τέτοια πρόσθετα (plugins), αυτά είναι αρχικά απενεργοποιημένα. Τα πρόσθετα (plugins) δεν είναι απενεργοποιημένα, μέχρι να κάνετε κλικ στο πλήκτρο που προσφέρεται. Με την ενεργοποίηση των πρόσθετων (plugins), αποκτάτε σύνδεση στο Twitter και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη μετάδοση των δεδομένων στο Twitter. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Twitter, το Twitter μπορεί να συνδέσει την επίσκεψη στο λογαριασμό σας στο Twitter. Εάν πατήσετε το αντίστοιχο πλήκτρο, οι αντίστοιχες πληροφορίες μεταφέρονται απευθείας στο Twitter από τον πλοηγό  (browser) σας και αποθηκεύονται εκεί.

Για πληροφορίες σχετικά με το εύρος και το σκοπό της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση δεδομένων από το Twitter και τα δικαιώματά σας και τις ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε για την προστασία της ιδιωτικότητά σας, ανατρέξτε, παρακαλώ στη Σημείωση Προστασίας Δεδομένων του Twitter.

 

Χρήση εξωτερικών συνδέσμων (links)

Οι ιστοσελίδες της Witty μπορεί να περιλαμβάνουν συνδέσμους (links) προς ιστοσελίδες τρίτων, που λειτουργούν από παρόχους, οι οποίοι δεν συνδέονται με εμάς. Όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο (link), δεν έχουμε πλέον καμία ευθύνη σχετικά με τη συλλογή, την αποθήκευση ή την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διαβιβάζονται κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο (όπως η διεύθυνση IP ή το URL της σελίδας που εμπεριέχει το σύνδεσμο), επειδή η συμπεριφορά τρίτων, όπως είναι φυσικό, είναι εκτός του ελέγχου μας. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από τρίτους.

 

Χρήση προσωπικών δεδομένων και καθορισμός σκοπού

Η Witty ή οιοσδήποτε πάροχος υπηρεσιών συμβεβλημένος με την εταιρεία μας χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό την τεχνική διαχείριση των ιστοσελίδων, για ερωτήματα που υποβάλλετε στη Witty, μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για αυτό το σκοπό. Οι συνεργάτες μας συμβεβλημένοι με την εταιρεία μας πάροχοι υπηρεσιών υποχρεούνται να τηρούν την εμπιστευτικότητα και να συμμορφώνονται με τις διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ν.2472/1997 όπως ισχύει). Τα προσωπικά δεδομένα σας δε θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους εκτός από τη Witty χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Επιπλέον, είναι εγγυημένη η λήψη όλων των απαιτούμενων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία από τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

Οι διαδικασίες ασφαλείας βελτιώνονται συνεχώς καθώς νέες τεχνολογίες είναι διαθέσιμες.

 

Ασφάλεια

Η Witty λαμβάνει προληπτικά μέτρα ασφαλείας, για την εξασφάλιση της προστασίας των δεδομένων που έχουμε υπό τον έλεγχό μας από επέμβαση, απώλεια, καταστροφή, πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή από μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με την κατάσταση των τεχνολογικών εξελίξεων.

 

Άμεση προώθηση (Μάρκετιγκ)

Όταν μας δίδετε προσωπικά σας δεδομένα, εμείς τα χρησιμοποιούμε, για να σας πληροφορήσουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να ζητήσουμε την άποψή σας σχετικά με αυτά, εφόσον μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη χρήση τους για διαφημιστικούς σκοπούς. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για μια τέτοια χρήση, αλλά δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον διαφημιστικά μηνύματα από τη Witty, μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή με την αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση witty@otenet.gr. Λάβετε υπόψη ότι, για οργανωτικούς λόγους, μπορεί να υπάρξει σύμπτωση της άρνησή σας και της χρήσης των δεδομένων σας στο πλαίσιο της καμπάνιας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η προαναφερόμενη συγκατάθεσή σας δεν απαιτείται εφόσον έχει προηγηθεί συναλλαγή η πώληση προϊόντων μας προς εσάς.

Τα δεδομένα σας διαγράφονται εκτός εάν απαιτείται η διατήρησή τους για ζητήματα τιμολόγησης και λογιστικούς λόγους.

 

Δικαιώματα χρήστη

Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης

 Έχετε το δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση από εμάς σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και, σε αυτήν την περίπτωση, να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή ή διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση από μέρους μας.

Λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας, έχετε το δικαίωμα να μας γνωστοποιήσετε συμπληρωματικά προσωπικά δεδομένα, μέσω, e-mail: witty@otenet.gr

Η διαγραφή δεν ισχύει για δεδομένα που είναι απαραίτητα για τιμολογιακούς ή λογιστικούς σκοπούς ή που υπόκεινται σε περίοδο διατήρησης που προβλέπεται από το νόμο. Αν δεν απαιτείται πρόσβαση στα εν λόγω δεδομένα, η επεξεργασία τους είναι περιορισμένη.

 

Περιορισμός επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε – εφόσον πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις – τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας.

 

Άρνηση επεξεργασίας δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία δεδομένων από εμάς ανά πάσα στιγμή. Δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν αποδείξουμε ότι συμμορφωνόμαστε με τις προβλεπόμενες από το νόμο απαιτήσεις όσον αφορά την παροχή αποδεδειγμένων λόγων για την περαιτέρω επεξεργασία που υπερβαίνουν τα συμφέροντα, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή διασφάλιση νομικών αξιώσεων.

 

Άρνηση άμεσης προώθησης (μάρκεντιγκ)

Όπως αναφέρεται στο πεδίο «Άμεση προώθηση (Μάρκεντιγκ)», μπορείτε να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσης προώθησης (μάργκετιγκ) ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι για οργανωτικούς λόγους, μπορεί να υπάρξει σύμπτωση της άρνησή σας και της χρήσης των δεδομένων σας στο πλαίσιο μιας καμπάνιας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Άρνηση επεξεργασίας δεδομένων το πλαίσιο της νομικής βάσης του «δικαιολογημένου συμφέροντος»

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή, στο βαθμό που αυτή βασίζεται στο δικαιολογημένο συμφέρον της εταιρείας μας. Στη συνέχεια, θα διακόψουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, εκτός αν αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των δικαιωμάτων σας.

 

Ανάκληση συγκατάθεσης

Σε περίπτωση που έχετε χορηγήσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή με άμεση ισχύ. Η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων πριν από την ανάκλησή σας παραμένει αμετάβλητη. Τα δεδομένα που απαιτούνται για τιμολόγηση και λογιστικούς σκοπούς διατηρούνται για όσο διάστημα απαιτείται.

 

Φορητότητα δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε δεδομένα που μας έχετε παράσχει σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και σε μηχανικά αναγνώσιμη μορφή ή, Εάν είναι τεχνικά εφικτό, να απαιτήσετε να διαβιβάσουμε αυτά τα δεδομένα σε τρίτους.

 

Δικαίωμα καταγγελίας στην εποπτική αρχή

Έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή. Μπορείτε να προσφύγετε στην εποπτική αρχή που είναι αρμόδια για τον τόπο κατοικίας σας ή το κράτος σας ή στην εποπτική αρχή που είναι αρμόδια για εμάς.

Αυτή είναι :

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Γραφεία: Λ. Κηφισίας  1-3 Τ.Κ. 115 23    Αθήνα

Τηλ. Κέντρο: 2106475600, Fax: 2106475628